Recep İvedik 4 Ne Zaman Vizyona Girecek

0 yorum


Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik 4' filminin çekimlerini erteledi. 2011 Yazında çekilecek Recep İvedik 4 ne zaman vizyona girecek?


Sabah'ın haberine göre, 'Recep İvedik' hayranları asker yolu gözleyecek. İzlenme rekorları kıran 'Recep İvedik' serisinin dördüncü filmi, önümüzdeki yılın sonbaharında izleyiciyle buluşabilecek. Filmin çekimi, yönetmen Togan Gökbakar'ın kısa dönem askerliğini tamamlaması sonrasında başlayacak. Önümüzdeki yaz başında çekimlerine başlanacak olan film, iki-üç ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak ve 2011 sonbahar-kış sezonuna yetiştirilecek. Şahan Gökbakar, geçtiğimiz yaz Miami tatiline gitmiş ve ardından yeni serinin Amerika'nın sahilleriyle ünlü bu kentinde çekileceği dedikoduları yayılmıştı. Fakat Miamide çekilmeyecek. Türkiye'de çekilecek filmde, Recep İvedik'in hangi maceralara atılacağı ise şimdiden merak ediliyor. Yönetmen Togan Gökbakar askerliğini yaparken, Şahan Gökbakar da filmin senaryosunu kaleme alacak. Filmde Gökbakar'a hangi oyuncuların eşlik edeceği de önümüzdeki günlerde belli olacak.

ARŞİV

 

Recep İvedik 4 izle, Recep İvedik 4 full izle, Recep İvedik 4 Fragmanı, Recep İvedik 2011. ===> recep ivedik 4 | recep ivedik 4 izle | recep ivedik 4 full izle | recep ivedik 4 fragman izle |